Liczba dzieci
1 Dziecko
2 Dziecko
3 Dziecko
4 Dziecko
Tatar z siekanej polędwicy wołowej podany z marynowanymi grzybami leśnymi, żółtkiem
w oleju lubczykowym oraz wiejskim pieczywem 100/160g
Rosół gotowany z wielu mięs podany z udkiem z kaczki, marchewką paryską oraz makaronem
w towarzystwie natki pietruszki 350g
Krem ze szczawiu podany z kwaśną śmietaną, marynowanym jajkiem w lubczyku oraz ziemniakami 350g
Konfitowane udko z gęsi podane ze smażonymi burakami z żurawiną, kluskami oraz sosem lawendowym 300/650g
Stek z polędwicy wołowej podany z sosem tymiankowym, frytkami z sosem ziołowym
oraz sałatą z sezonowymi warzywami 190/400g
Smażony filet z sandacza podany z kremowym puree ziemniaczanym, sosem koperkowym
oraz kalafiorem w sosie polskim z gotowanych jajek 180/500g
Czekoladowy fondant na ciepło podany z sosem waniliowym oraz konfiturą z czerwonej porzeczki 220g
Sernik w stylu nowojorskim podany z kremem z owoców czarnego bzu oraz owocami 300g
Szarpana karkówka z jelenia podana w sosie grzybowym, z majonezem z zielonego pieprzu oraz chipsami z cząbru 100/200g
Paprykarz z ryb słodkowodnych z pieczoną papryką podany z wędzonym jesiotrem oraz mini
papryką marynowaną w kolendrze 75/200g
Tatar z buraka z orzechami w emulsji z kujawskiego syropu z buraków cukrowych, majonezem
z estragonu oraz galaretką z owoców czarnego bzu 180g
Długo pieczone policzki z dzika w sosie jałowcowym podane marynowaną dynią, krokietem z białej kaszy gryczanej oraz chipsami z jarmużu 150/400g
Smażony filet z suma podany w śmietanowym sosie rozmarynowym, pikantnym puree z batatów
oraz sałatką z rzepy i orzechów 180/450g
Filet z kurczaka kukurydzianego podany z sałatą rzymską doprawioną dresingiem szałwiowym
i świeżymi warzywami oraz kruchą tartą wypełnioną smażonym serem 240/500g
Ptyś pieczony z kruszonką z kremem z belgijskiej czekolady, chipsami czekoladowymi z miętą
oraz konfiturą z owoców leśnych 220g
Makaron rigatoni podany w sosie z grzybów leśnych, natką pietruszki oraz parmezanem 400g
Krokiety z kaszy gryczanej z pieczonym kalafiorem podany z sałatką z rzepy oraz chipsami
z jarmużu 350g
Pieczona tarta z serem smażonym podana na pikantnym puree z batatów, oraz papryką
marynowaną w kolendrze 400g
 
 
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez JM SOLUTIONS SP Z O.O., Włocławska 33, 88-230, Piotrków Kujawski Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .