Liczba dzieci
1 Dziecko
2 Dziecko
3 Dziecko
4 Dziecko
Pikantny tatar z polędwicy wołowej podany z krojoną cebulą dymką i sezamem, masłem
z dodatkiem pyłku kwiatowego oraz chlebem na zakwasie żytnim | 100/250g
Klasycznie przyprawiony tatar z polędwicy z jelenia podany z marynowanymi cebulkami oraz chlebem
na zakwasie 100/250g
Pstrąg łososiowy marynowany w sepii z musem z jeziornego lina, podany na majonezie
z podwędzanych cytrusów i kawiorem z pstrąga 100/230g
Sałatka z orzeszkami piniowymi, smażonymi pulpecikami z twarogu i ziemniaków,
podane z karmelizowaną wiejską maślanką 280g
Aromatyczny bulion z długo gotowanej, pieczonej ekologicznej wołowiny, podany z ravioli
nadziewanym grzybami i truflą oraz smażonymi warzywami brunoise 300ml
Krem z młodej kalarepy i mleka kokosowego, podany z mini pierożkami z palonym masłem
oraz marynowanymi warzywami strączkowymi 300ml
Filet z sandacza podany ze smażonym rybnym churros, marynowanym brokułem w orzechach
oraz sosem na bazie wiosennego chrzanu 170/420g
Długo pieczone udko z kaczki podane z podwędzanym jabłkiem, purée z żurawiny
oraz majerankowym chipsem 200/430g
Grillowana pierś z kurczaka kukurydzianego, podana z pieczoną sałatą rzymską, sosem cezar
na bazie anchois i kaparów, pieczonymi pomidorami oraz dojrzewającym serem 190/400g
Stek z długo gotowanej golonki z świnki rasy puławskiej podany z piklowaną gorczycą, kremowym
puree z topinamburu oraz smażonymi nowalijkami 160/450g
Stek z polędwicy wołowej bastowany masłem ziołowym, podany z nadziewanym purée
ziemniaczanym, tartą oraz sosem z czarnego czosnku i pietruszki 200/450g
Karkówka wołowa z sercem wołowym, podana w maślanej bułce, z podwędzanym serem, rukolą
oraz sosem na bazie żurawiny i chrzanu 200/390g
Pieczona tarta nadziewana puree ziemniaczanym podana z pieczonym brokułem
w orzechach oraz smażonymi nowalijkami 380g
Pieczona sałata rzymska podana ze smażonym tofu w sezamie, pieczonymi pomidorami,
czerwoną cebulą oraz piklowaną gorczycą 400g
Sałatka z piniowych orzeszków sosnowych podana z marynowami strączkami oraz sosem
z wędzonych cytrusów 220g
Kotlet na bazie białka grochu i soi, podany w maślanej bułce z podwędzanym serem,
rukolą oraz sosem na bazie żurawiny i chrzanu 150/350g
Kremowy jogurt kokosowy podany z musem z kalafiora oraz białej czekolady, pieczonymi fistaszkami oraz marynowaną w przyprawach korzennych gruszką 190g
Klasyczny fondant z płynną czekoladą podany z sosem dyniowym oraz lodami wiśniowymi 240g
Korzenna tarta podana z czekoladą, opalaną bezą, puree z pieczonych pomarańczy oraz lodami rumowymi 170g
 
 
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez JM SOLUTIONS SP Z O.O., Włocławska 33, 88-230, Piotrków Kujawski Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .