Liczba dzieci
1 Dziecko
2 Dziecko
3 Dziecko
4 Dziecko
Siekany tatar z polędwicy wołowej z klasycznymi dodatkami, podany z majonezem z marynowanego zielonego pieprzu, pieczywem orkiszowym oraz masłem lubczyku z hotelowego ogrodu | 90/180g
Wędzony na zimno pstrąg złocisty z Zielenicy podany z emulsją z kwiatów bławatka, marynowanymi żółtymi burakami oraz świeżym koprem 90/180g
Dojrzewająca karkówka wieprzowa podana na chrupiącej zapiekance ziemniaczanej z majonezem szafranowym oraz liśćmi szałwii lekarskiej 80/220g
Kremowa zupa ze szczawiu z hotelowego ogrodu podana z macerowanym w lubczyku jajkiem, ziemniakami w pesto szczawiowym oraz gęstą śmietaną crème fraîche 350ml
Krem z raków jeziornych i pieczonych pomidorów, podany z chrupiącą babeczką z ciasta francuskiego, wypełnioną musem z raków i marynowanymi szyjkami rakowymi 350ml
Pieczony filet z halibuta z maślaną skórką, podany ze smażonymi szprotkami bałtyckimi
oraz porem w kilku odsłonach 190/400g
Smażony filet z sandacza podany z tymiankowymi chipsami ziemniaczanymi, pikantnym sosem
z ’ndui oraz strączkami smażonymi w maśle 170/390g
Klasyczny gołąbek z mięsem jagnięcym w sosie pomidorowym podany z pieczonym koprem włoskim,
chrupiącymi orzechami oraz mini papryką 170/410g
Stek z polędwicy wołowej podany z kruchą tartą wypełnioną ziemniakami i warzywami,
ziołową salsą oraz mięsnym sosem jus 200/400g
Wolno pieczona noga z kaczki w glazurze lawendowej, podana z kremowym purée ziemniaczanym
oraz sałatką z buraków i marynowanej żurawiny 200/410g
Pierś z perliczki podana na chrupiącej sałacie rzymskiej w sosie Cezar, pieczonymi pomidorami
oraz grzankami z maślanej broszki 200/450g
Pieczone pomidory z czosnkiem, podane na musie z ubijanej koziej fety, pesto bazyliowym
oraz chlebem orkiszowym 350g
Tarta wypełniona warzywami oraz purée ziemniaczanym, podana z ziołową salsą
oraz smażonymi w maśle strączkami 320g
Pieczony koper włoski podany w sosie pomidorowym, obsypany prażonymi orzechami
oraz marynowaną mini papryką 350g
Fondant czekoladowy podany z lodami truskawkowymi oraz sosem waniliowym 240g
Mus malinowy podany z prażonymi migdałami oraz lodami morelowymi 220g
Pieczony sernik w stylu nowojorskim, wykończony sosem z leśnych jagód i chrupiącą różową czekoladą Ruby 260g
 
 
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez JM SOLUTIONS SP Z O.O., Włocławska 33, 88-230, Piotrków Kujawski Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .