Herbarium Hotel

KUCHARZE - NASZA HISTORIA 

Wyjątkowe wydarzenie kulinarne

Zapraszamy pasjonatów dobrej kuchni i amatorów nietuzinkowych smaków. Weź udział w wyjątkowej kolacji degustacyjnej stworzonej przez kucharzy, których łączy pasja do polskiej, regionalnej i ekologicznej kuchni. Tego dnia Herbarium Hotel & SPA **** stanie się stolicą niezapomnianych wrażeń kulinarnych. Kucharze smakiem opowiedzą nam swoją historię…

Lubimy pracować i tworzyć z ludźmi, którzy tak jak my wkładają w swoją pracę całe serce i pasję. Jako współorganizator z Polish Chef i główny sponsor serdecznie zapraszamy na największe takie wydarzenie kulinarne w Polsce w 2019 roku. Dziesięciodaniową degustacyjną kolację przygotują dla Was jedni z najlepszych kucharzy i cukierników z Polski i z zagranicy. Wieczór jest zwieńczeniem pracy nad książką, która będzie miała tego dnia premierę.
A wszystko zaczęło się od pomysłu i incjatywy kilku osób.
U nas powstał pomysł na projekt Polish Chef – projekt jednoczący młodych, ambitnych i zdolnych kucharzy, którzy myślą w szerszych perspektywach, a całe swoje zdolności wkładają w rozwój naszej polskiej gastronomii. Potrafią działać razem. Przy wzajemnym wsparciu i wspólnymi siłami Polish Chef powstała książka „Kucharze – nasza historia”. I znowu mieliśmy w tym swój udział !!! Herbarium Hotel…. naturalnie inspiruje ! Opracowanie zawiera 90 receptur, zdjęcia dań i historie ich twórców, a jest ich nie mało, bo aż 45.
O umiejętnościach kucharzy i cukierników będziecie mogli się przekonać, podczas kolacji „Kucharze – nasza historia” będącą 10- daniową degustacją polskiej kuchni w fine diningowym wydaniu, już 11 kwietnia 2019 r.

Koszt kolacji z degustacją drinków i alkoholi to 190 złotych od osoby.
Zaproszenia do wykupienia wyłącznie w Recepcji pod numerem 52 30 77 000 lub e-mail: recepcja@herbariumhotel.pl

Dzień będzie obfitował w wiele niespodzianek. Rozpoczynamy o 15:00 małym before party z przekąskami, o godzinie 18:00 zaczynie się główna kolacja. Nasi gastronomiczni czarodzieje na Waszych oczach będą misternie składać dania na talerzach. Wieczór będzie umilała muzyka na żywo. Planowana jest również licytacja. Dochód z niej uzyskany, jak i ze sprzedaży zaproszeń przekazany będzie na cel charytatywny, a dokładnie stworzenie bajkowej świetlicy zabaw na jednym z oddziałów onkologii dziecięcej kliniki onkologicznej Przylądek Nadziei we Wrocławiu. Będzie także okazja poznać kucharzy, cukierników i barmanów osobiście i podyskutować z nimi o polskiej gastronomi i nie tylko, na after party. Jeżeli dzieli Was od nas duża odległość istnieje możliwość wynajęcia pokoju, co pozwoli Wam w pełni cieszyć się wieczorem do późnych godzin.
Pozwólcie nam zabrać siebie w wyjątkową podróż smaków i aromatów.
Stwórzmy historię tego wieczoru razem !!!

Contact us 

* wartości wymagane

Book onlineBook

Newsletter

Subscribe to our free newsletter. You will receive information about current special offers, discounts and competitions by e-mail.

Newsletter

Zapisz się do Newslettera, by otrzymywać najnowsze informacje dotyczące ofert i wybierz jedną z korzyści.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close