Herbarium Hotel

Michał Szczepański 

Michał Szczepański, kucharz młodego pokolenia, zakochany w polskim produkcie. W swojej pracy poszukuje tylko najlepszych produktów od regionalnych dostawców. Zakochany w przyrodzie każdą wolną chwilę spędza na obcowaniu z naturą. Swoje doświadczenie zbierał w poznańskich restauracjach między innymi w wielokrotnie nagradzanej restauracji „Hugo”. Uczestnik największego konkursu kulinarnego „Wine & Food Noble Night”. Uczestnik wielu kolacji z związanych z Kolektywem „Slavicrawfood”. Kucharz podczas wielu kolacji organizowanych przez magazyn Food & Friends. Miał zaszczyt gotować dla premiera Wielkiej Brytanii oraz wielu uznanych osób z świata polityki oraz sportu W gotowaniu kieruję się sercem i przepisami z dawnych lat, pokazując zapomniane już składniki oraz metody ich przygotowania.

 

Contact us 

* required

Book onlineBook

Newsletter

Subscribe to our free newsletter. You will receive information about current special offers, discounts and competitions by e-mail.

Newsletter

Zapisz się do Newslettera, by otrzymywać najnowsze informacje dotyczące ofert i wybierz jedną z korzyści.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close