Herbarium Hotel

Michał Szczepański 

Michał Szczepański, kucharz młodego pokolenia, zakochany w polskim produkcie. W swojej pracy poszukuje tylko najlepszych produktów od regionalnych dostawców. Zakochany w przyrodzie każdą wolną chwilę spędza na obcowaniu z naturą. Swoje doświadczenie zbierał w poznańskich restauracjach między innymi w wielokrotnie nagradzanej restauracji „Hugo”. Uczestnik największego konkursu kulinarnego „Wine & Food Noble Night”. Uczestnik wielu kolacji z związanych z Kolektywem „Slavicrawfood”. Kucharz podczas wielu kolacji organizowanych przez magazyn Food & Friends. Miał zaszczyt gotować dla premiera Wielkiej Brytanii oraz wielu uznanych osób z świata polityki oraz sportu W gotowaniu kieruję się sercem i przepisami z dawnych lat, pokazując zapomniane już składniki oraz metody ich przygotowania.

 

Napisz do nas 

* wartości wymagane

Rezerwuj onlineRezerwuj

Newsletter

Zapisz się na darmowy newsletter. Otrzymasz drogą elektroniczną informacje o aktualnych promocjach, rabatach i konkursach.

Newsletter

Zapisz się do Newslettera, by otrzymywać najnowsze informacje dotyczące ofert i wybierz jedną z korzyści.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij